Lihatlahh

Lihatlahh

Thursday, April 28, 2011

sore rawk babe!

hi UoLs




salam....


Semalam suara aku lunak macam ella...hahaha..macam ne ntah boleh tak kuar sore aku...disebabkan sore aku yang lunak...ada yang suruh aku diam mesti penat nak dengar aku cakap kan....sore rawk tu yeye!!! macam amok kan..hehehe...tapi rock2 pon aku boleh pergi pavillion tu nak buat konsert tapi peminat tak de...nanti ada kakak yang upload picture aku baru attach kat sini...kira semalam kuar luncheon dan balik lambat because shopping padahal ada granny....granny?? buat-buat paham yer kawan2....Tapi hari ini sista2 tak de sibuk cuti dan meeting...aku dengan friend aku duk opis la arini..hehehe....cau cin cau....nanti aku update lagi tak tahu nak cakap ape da.... yang penting RAWk!!!



1 comment:

  1. hey..pls put the credit to me on the pic..huhuhu

    ReplyDelete