Lihatlahh

Lihatlahh

Friday, February 25, 2011

Cool wif sunglass

Hi UoLs

salam

Thanks pada cik riri dah mengetag untuk cool wif sunglass....hehehe
dan aku pun baca syarat seperti di bawah... sila scroll further daaaooun hehe~








* mesti ada blog
saya ada blog ini blog saya sila-sila follow  http://elynn-curahanaku.blogspot.com/

* be ths blog follower
saya da follow blog pinky momma




* and my contest blog as well
* put ths banner in ur entry & side bar too (make sure both must b link back to ths page)
sudah-sudah
* buat 1 entry wif da title *cool wif sunglass!* (1 pic pakai sunglass je ok..xmo banyak2) (ori or edited pic smua i terima)

Ini picture tapi tak de title..malas nak edit..hehehe

* tag 2 fwens at least

* yg msk ga ni pls inform me sape yg tag uols k.. bg id follower dia (sbb org yg mengetag pun akn dpt hadiah)
tHanks pada cik Riri
http://ririlicious.blogspot.com/ 

* link kan entry anda smua kat entry ni jer ok
ok akn di jalan kan juga


* tarikh tutup : 19 march 2011 (sempena my dad bday)

2 comments:

  1. yeah... awk dh jawb thank you gud luck tau

    ReplyDelete
  2. ok...
    hopefully dpt...
    comel x pic elyn...
    kekekeke

    ReplyDelete