Lihatlahh

Lihatlahh

Monday, July 25, 2011

Heaven!

Salam Uols....




Nak story mory weekend lepas sebab balik kampung...sape kate balik kampung tak besh?huhuhu...sila angkat tgn macam saye*ngade-ngade*....hahaha...aku rase balik kampung paling besh boleh rest kan kepala dengan hiruk pikuk nyer KL ni.Walaupon sekejap tapi ok la...layanan daripada mak dan abah memang tip top...superb kan...Aku sampai kota tinggi pukul 10.45.pastu pergi isi perut yang lapar sebab lunch tak makan..geng-geng beg selempang takde cuti*sedey sioot*haha...yang penting orang belanje kan...huhuhu...balik kampung memang jimat sikit...janji balik lepas tiket je..hahaha..Pastu sampai rumah abah ajak makan durian..pehh! memang besh tengahmalam makan durian.so balik kampung minggu ni memang tema durian yer..Lepas makan opkos tido sebab sudah malam..Besok pagi mak buat bekpes cekodok durian..sedap!makan saje weekend lepas balas dendam kononnyer diet la..luncheon mak masak nasi tomata memang ngetop sih!petang pergi pasar malam beli makanan lagi...nyummmy!Jap nak gedik sat..suka sangat mase pergi pasar malam ada orang puji rambut saya cantek terus takmo potong la...hahaha...thanks sape yang puji tu*suka sangat* Lepas tu kawan-kawan hari ahad kan nak balik kampung...bekfes tu mak buat mee rebus la...nyummmy!makan lagi...Then mak buat kuih bakar durian yang penting berunsurkan durian taw...sampai balik nek bas pon beg bau durian...nasib la sape yang dapat bau tu dalam bas...say sorry tapi da sampai KL dengan selamat...balik ni tak sempat nak amik picture banyak sangat agenda wif mak dan abah...







ehsan daripada google:D



P/s:sayang mak dan abah sangat-sangat

3 comments:

  1. lorattttt dengan doyan die kn.... nyampah...

    ReplyDelete
  2. kak lin... teliur org tgk gambo nasi tomato tu

    ReplyDelete