Lihatlahh

Lihatlahh

Thursday, March 10, 2011

Tiba-tiba rindu

Hi uOls...
salam....


Ape kaba kawan2????
Tahu tak??mesti korang tak tahu kan....ngee
aku nak citer ni pagi tadi tiba-tiba aku rindu dekat my bff sewaktu study...hehehe
Macam ne ley windu???hehehe
Macam ni....sebab aku basuh baju pagi tadi taw...hehehe...
sewaktu dikala study kami buat segala keje bersama taw......
tapi sape my bFF
Dia ialah Ernie binti Ali.....
Tapi aku ni malas sikit......
Bila aku malas nak iron baju....
dia yang buatkan.....
Bila aku teringin nak makan meggi kari letak telur...
dia watkan guna periuk nasi karen....
windunyer..............................
segalanya kami wat keje bersama
kadang-kadang ada gak salah pendapat.........................
tapi still lagi bersama.............hehehe.....
kami rajin merempit bersama-sama....
siap demand nak pinjam motor..nak motor yang best jer...sungguh demand!!!
kami round satu melaka...bila kena marah selalu bersama....buat jahat pon selalu bersama....
kadang-kadang sorang malas pergi kelas dua-dua jadi malas..hehehe...
sampai ada sorang akak cafe jumpa mesti tahu kami bersama dan sampai dia panggil kami"budak kembar"
seronoknyer dulu...kami suka kacau sume orang yang ada kat cafe....pastu dapat makan free daripada BRo cyapek..hahaha paling gempak kami ni boleh borak time tido macam ne tu??cuba anda pikir dan selamat beramal..bestnyer sewaktu dulu...sampai sekarang still bersama di KL cuma yang tak besh kami bukan satu umah dan bilik....sedih wo!!!!Tapi korang nak tahu tak?kami hari-hari buat panggilan...bergosip seround dan luahan hati bersama....hehehe....Ninie aku windu ko lah....Ko je kenal macam ne perangai aku...ko ley tahan perangai aku kan...Ni buat aku sayang lebey ngan ko.










4 comments:

  1. alllaaaaaaa terharunyer aku...nk nges ase taw,...aku pon indu kat ko mok....smlm borak2 pon ade cter pasal adtec...mse mula2 msuk dulu.aku ,jun n kak g...

    ReplyDelete
  2. yeke...
    ce citer ce citer...
    :)

    ReplyDelete
  3. yeah!!!!!!!!!!!!
    betul tu sok lak...
    hehehe

    ReplyDelete